Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2020

Прокурор області взяв участь у науково-практичній конференції «Кримінологічна безпека населених пунктів»

31 липня 2020 року прокурор Донецької області Євген Білоусов взяв участь у міжнародній науково-практичній конференції «Кримінологічна безпека населених пунктів», яка відбулась на базі Головного управління Національної поліції в Донецькій області.
 
        
 
Участь у заході взяли народні депутати України, представники МВС, Національної поліції України, поліції Донецької області, Конституційного суду України, Донецького апеляційного суду, ГУ СБУ у Донецькій області, Донецької облдержадміністрації, Маріупольської міської ради, Донецького юридичного інституту та науковці з міжнародних і українських закладів вищої освіти.
 
         
 
«Завдяки злагодженій та скоординованій роботі правоохоронних органів Донецької області ми змогли домогтись зменшення криміногенної напруги у нашому регіоні та покращити безпеку населених пунктів. Враховуючи, що Донеччина наразі знаходься у зоні ООС, у прокуратурі області створено відповідне управління, під процесуальним керівництвом якого вже перебуває понад 7500 кримінальних проваджень, пов’язаних у тому числі зі збройною агресією РФ. Тож сподіваюсь, що визначені на сьогоднішній конференції науково-практичні заходи допоможуть зробити нашу область ще більш безпечною для її мешканців» - зазначив Євген Білоусов.
 
                  
 
У ході заходу обговорені питання територіально-просторового стану злочинності, а також подальше формування концепції розвитку системи кримінологічної безпеки населених пунктів у регіоні.
 
Учасники обмінялись досвідом та ідеями подальшого розвитку досліджень у сфері кримінологічної безпеки України та впровадження таких наукових результатів у діяльності правоохоронних органів.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1559