Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.08.2020

Порушникові громадського порядку повідомлено про підозру у побитті поліцейського

За процесуального керівництва Дружківського відділу Краматорської місцевої прокуратури мешканцю м. Дружківки повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України, тобто у заподіянні працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ним своїх службових обов'язків.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що опівночі 28 липня 2020 року двоє поліцейських сектору реагування Дружківського ВП Краматорського ВП ГУНП в Донецькій області прибули на виклик для заспокоєння чоловіків, які вчинили бійку у дворі житлового будинку.
 
У відповідь на законну вимогу працівників поліції припинити грубе порушення громадського порядку один з «бійців» почав поводити себе агресивно, висловлюватись на їх адресу нецензурною лайкою та провокувати бійку. Схопивши одного з патрульних за формений одяг так, що вона розірвалась, зловмисник завдав йому декілька ударів кулаками в область голови, передпліччя та гомілки, після чого до нього було застосовано спеціальні засоби.
 
Досудове розслідування триває.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1396