Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.09.2020

Перед судом постане організована група, яка займалась збутом незаконно виготовлених сигарет відомих марок

За процесуального керівництва прокуратури Донецької області завершено досудове розслідування стосовно 3 осіб, які обвинувачуються у незаконному придбанні і зберіганні з метою збуту та збуті незаконно виготовлених тютюнових виробів, вчиненого у складі організованої групи ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 204 КК України.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що з жовтня 2019 року по березень 2020 року  троє мешканців м. Краматорська, вступивши у злочинну змову, налагодили схему із продажу контрафактних сигарет. Зловмисники через відділення логістичної компанії купували незаконно виготовлені тютюнові вироби із підробленими марками акцизного податку та без них. У подальшому «підприємці» збували сумнівної якості сигарети на території міста.
 
У ході проведення санкціонованих обшуків за місцями мешкання фігурантів, у гаражах виявлено та вилучено майже 25 тис пачок сигарет.
 
Наразі обвинувальний акт скеровано до суду.
 
Довідково: максимальна санкція статті – штраф від 5 до 10 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1443