Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.09.2020

Так не дістанься ж ти нікому: повідомлено про підозру чоловіку, який із помсти замовив убивство нового обранця колишньої дружини


За процесуального керівництва прокуратури Донецької області повідомлено про підозру мешканцю м. Слов’янська у готуванні до умисного вбивства співмешканця колишньої дружини, вчиненого на замовлення (ч. 1 ст. 14, п. 11, ч. 2 ст. 115 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що на початку серпня 2020 року 33-річний чоловік з метою помсти колишній дружині за те, що вона його покинула, вирішив замовити вбивство її нового співмешканця. Підшукавши виконавця, зловмисник передав йому фото «жертви», пообіцявши заплатити за виконану «роботу» 5 000 доларів США. За планом замовника співмешканця мали убити під час пограбування квартири, де він мешкав. Знаряддям замовного «вбивства» став ніж.
 
05 вересня 2020 року, після проведення співробітниками ГУ СБУ у Донецькій та Луганській областях контролю за вчиненням злочину у формі імітування обстановки злочину так званого «вбивства» замовнику передано фотодокази та затримано у порядку ст. 208 КПК України.
 
Наразі вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУ НП у Донецькій області.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1473