Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.09.2020

В. о. керівника Донецької обласної прокуратури Євген Білоусов взяв участь у відкритті нового офісу КМЄС у Маріуполі

Сьогодні, 25 вересня 2020 року в. о. керівника Донецької обласної прокуратури Євген Білоусов взяв участь у офіційному відкритті Регіонального представництва Консультативної місії ЄС у м. Маріуполі.
 
         
 
Під час відкриття також були присутні заступниця Міністра Внутрішніх справ України Тетяна Ковальчук, Голова Місії КМЄС в Україні Антті Хартікайнен, Голова Донецької ОДА Павло Кириленко, Посол, Голова представництва ЄС в Україні Матті Маасікас, мер м. Маріуполя Вадим Бойченко, начальник ГУ НПУ в Донецькій області Микола Семенишин та інші.
 
         
 
Програма урочистостей складалась з підняття державного прапору України та Європейського союзу, виступів оркестру барабанщиків, кінологічної служби ГУНП у Донецькій області, курсантів Донецького Юридичного інституту МВС України та ГО «Молодіжна ліга майбутніх поліцейських» на Театральній площі міста.
 
         
 
«За час знайомства з представниками Консультативної місії Європейського союзу неодноразово проведені спільні круглі столи та навіть вебінари з важливих питань діяльності органів прокуратури.  Тож, вітаю європейських партнерів із відкриттям офісу у місті Маріуполі та сподіваюсь на подальшу співпрацю» - зазначив Євген Білоусов.
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1485