Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.10.2020

Начальника відділення Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів викрито на одержанні хабаря

Під процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури слідчими СУ ГУ НП в Донецькій області за оперативного супроводу Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях на одержанні неправомірної вигоди викрито начальника одного із відділень Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів Державного агентства водних ресурсів.
 
         

Досудовим розслідуванням встановлено, що у вересні 2020 року начальник одного із відділень Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів вимагав у приватного підприємця неправомірну вигоду за вирішення питання щодо надання в оренду 3 складських приміщень для зберігання продовольчих товарів у місті Слов’янську. «Вирішення» вказаного питання посадова особа оцінила у 18 600 грн.
 
Зловмисника викрито під час одержання другої частини хабаря.
 
Досудове розслідування триває. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру за ч.3 ст.368 (вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України та обрання запобіжного заходу. Перевіряються факти причетності інших осіб до вказаного правопорушення.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 
 

кількість переглядів: 1515