Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.02.2021

Прокуратурою підписано Меморандум з Global Rights Compliance LLP щодо розслідування воєнних злочинів (ФОТО)

Під головуванням заступника керівника Донецької обласної прокуратури Сергія Зайця проведено робочу зустріч з представниками міжнародної організації Global Rights Compliance LLP (GRC) щодо налагодження співпраці в рамках проекту «Зміцнення спроможності України розслідувати та переслідувати міжнародні злочини».
 
         
 
Від міжнародної правозахисної групи у заході взяли участь керівник проекту Душан Йованович та менеджер проекту Анна Микитенко.
 
Учасники заходу обговорили проблемні питання розслідування злочинів, вчинених на території області в умовах збройного конфлікту.
 
     
 
«Враховуючи чималу кількість воєнних злочинів, що вчиняються на Донбасі під час ведення агресивних воєнних дій з боку НЗФ РФ, виникає потреба об’єднання зусиль правоохоронних органів та правозахисних громадських організацій, які упродовж тривалого часу займаються документуванням фактів порушень прав людини», - зазначив заступник керівника обласної прокуратури та подякував представникам GRC за конструктивний діалог та сприяння роботі органів прокуратури.
 
За результатами зустрічі сторони підписали Меморандум про співробітництво та визначили напрямки подальшої взаємодії.     
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1492