Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.03.2021

Повідомлено про підозру групі осіб, які на території двох міст збували метадон (ФОТО)

Під процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури трьом мешканцям м. Покровська повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні та збуті наркотичних засобів, вчинених групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
    
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що з жовтня 2020 року 49-річна жінка та її 23 та 32-річні спільники налагодили збут метадону на території м. Покровська та м. Мирнограду. Реалізація наркотичних засобів відбувалась як шляхом так званих закладок, так і особисто. При цьому правопорушники використовували у своїй злочинній діяльності різноманітні засоби конспірації.
 
    
 
У ході проведення оперативної закупки усіх трьох наркоділків затримано в порядку ст. 208 КПК України. 
 
Під час проведення санкціонованих слідчим суддею обшуків за місцями мешкання фігурантів та автомобілі KIA CERATO виявлено та вилучено наркотичні засоби, ваги, грошові кошти у сумі 36 000, мобільні телефони, банківські картки, а також чорнові записи протиправної діяльності.
 
Досудове розслідування триває.
 
Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
   
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 
 

кількість переглядів: 1168