Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.04.2021

У Краматорську викрито двох правопорушників з 5 кг амфетаміну (ФОТО)

За процесуального керівництва Краматорської окружної прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом зберігання наркотичних засобів у великих розмірах з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 7 квітня 2021 року на території автозаправної станції у м. Краматорську виявлено автомобіль марки «Hyundai Sonata», у салоні якого зберігались пакети з амфетаміном. Зазначений «вантаж» 24-річний водій разом із 29-річним пасажиром замовили через «телеграм-канал» та привезли з м. Києва для подальшої реалізації на території Донецької області шляхом так званих закладок.
 
    
Під час огляду автомобіля виявлено та вилучено полімерний пакет з понад 5 кг амфетаміну та 2 мобільні телефони.
 
За попередніми даними, вартість вилученої психотропної речовини складає близько 5 млн грн.
 
Наразі транспортний засіб вилучено, фігурантів затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо проведення низки відповідних експертиз та повідомлення правопорушникам про підозру.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом Краматорського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області за оперативного супроводу співпобітників кримінальної поліції Краматорського РУП та Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю ГУ СБУ.
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1007