Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.04.2021

На Донеччині прокуратура з’ясовує обставини вбивства чоловіка (ФОТО)

За процесуального керівництва Лівобережної окружної прокуратури розпочато кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 КК України).
 
 Досудовим розслідуванням встановлено, що 16 квітня 2021 року 41-річний чоловік приїхав до власного будинку у м. Маріуполі, який він придбав навесні поточного року, аби попередити орендаря помешкання про необхідність виїхати з нього. Між чоловіками виникла сварка, у ході якої орендар наніс  палицею чисельних ударів потерпілому у різні частини тіла, від чого останній помер у кареті швидкої допомоги.
 
    
 
У порядку ст. 208 КПК України затримано 51-річного чоловіка, вирішуються питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування триває. Проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, встановлюються всі обставини події, свідки та особи, причетні до скоєного кримінального правопорушення
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
                                                                                     Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 
 
 

кількість переглядів: 960