Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.05.2021

Прокуратура закликає громадськість долучитись до збору доказів щодо незаконного привласнення майна, що знаходиться на окупованих територіях Донеччини

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами порушення законів та звичаїв війни, а саме незаконного та великомасштабного привласнення майна, не викликаного воєнною необхідністю (ч. 1 ст. 438 КК України). 
 
Наразі слідчими органів Служби безпеки України триває збір доказів. Зокрема, правова оцінка надається фактам привласнення майна цивільних осіб, що залишилось на тимчасово окупованій території області, шляхом визнання її представниками окупаційної адміністрації РФ як «бесхозной».
 
Для проведення повного та всебічного досудового розслідування, встановлення обставин та причетних до скоєння злочинів осіб, просимо громадян, хто володіє інформацією, повідомляти про вказані факти на умовах конфіденційності обласну прокуратуру.
 
Матеріали можна надсилати до Донецької обласної прокуратури за адресою: Донецька область, вул. Університетська, 6, на електронну пошту: [email protected].
 
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1523