Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.06.2021

На Донеччині викрито схему незаконного збуту наркотичних засобів (ФОТО)

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури 5 громадянам повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, перевезенні та збуті наркотичних засобів за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
    
 
Досудовим розслідування встановлено, що 34-річний мешканець м. Біла Церква через мережу аптечних закладів Донецької області організував схему незаконного збуту наркотичних засобів наркозалежним особам.
 
    
 
До своєї злочинної діяльності правопорушник залучив працівниць аптек віком від 28 до 72 років.
 
    
 
В ході санкціонованих слідчим суддею 12 обшуків в аптечних закладах Донеччини та за місцями мешкання фігурантів у містах Біла Церква, Одеса, Мирноград, Селидове, Українськ та Угледар виявлено та вилучено 220 упаковок та майже 2000 блістерів нарковмісних препаратів, документи, чорнові записи та системні блоки, мобільні телефони, фіскальні чеки і понад 1,5 млн грн готівки.
 
    
 
Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу, а також повідомлення про підозру ще 4 провізорам, які були залучені до розповсюдження наркотичних засобів.
 
Досудове розслідування проводиться слідчими СУ ГУНП в Донецькій області за оперативного супроводу працівників ГВ БКОЗ ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1088