Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2021

Команда прокурорів Донеччини виборола Кубок Генерального прокурора з міні-футболу (ФОТО)

Сьогодні, 31 липня 2021 року, команда Донецької обласної прокуратури перемогла у фіналі Кубка Генерального прокурора з міні-футболу.
 
           
 
У футбольному турі, який проходив у м. Києві, зустрілись 8 команд. Шляхом жеребкування команда Донецької обласної прокуратури зіграла у своїй групі з 3 командами.
 
           
 
У першому матчі наша команда зіграла з Офісом Генерального прокурора. У запеклій боротьбі перший гол був забитий лише у другому таймі. Загалом команда обласної прокуратури виграла з рахунком 3:1. Наступним суперником виявилась Івано-Франківська обласна прокуратура, у якої наша команда виборола беззаперечну перемогу з рахунком 5:0.
 
 
Потім команда Донецької обласної прокуратури зустрілась на полі з Луганською обласною прокуратурою. Поєдинок виявся дуже напруженим, адже обидві команди виявились досить сильними та матч закінчився нічиєю. У своїй групі наша команда забила найбільшу кількість голів та вийшла у фінал.
 
 
У фінальному матчі Донецька обласна прокуратура зустрілась з прокуратурою м. Києва, яка здобула перемогу у своїй групі. Учасники останнього матчу продемонстрували цікаву та яскраву гру, а також професійну майстерність. У першому таймі запеклого протистояння рахунок відкрила команда міської прокуратури, проте вже на 8 хвилині другого тайму прокурор обласної прокуратури Донеччини зрівняв рахунок, пробивши захист команди суперника. Визначення остаточного переможця відбулось шляхом пенальті, де ми здобули беззаперечну перемогу.
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 873