Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.09.2021

Службову особу Великоновосілківської райспоживспілки та її спільницю викрито на одержанні 2 млн грн хабаря (ФОТО)

За процесуального керівництва Маріупольської окружної прокуратури службову особу Великоновосілківської районної спілки споживчих товариств Донецької облспоживспілки та її колишнього керівника викрито на одержанні неправомірної вигоди (ч. 4 ст. 368-3 КК України).
 
    
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 43-річна службова особа та колишня голова Великоновосілківської райспоживспілки одержали від маріупольського підприємця неправомірну вигоду у розмірі 2 млн грн. У таку суму правопорушниці «оцінили» продаж частки корпоративних прав товариства, що належали спілці.
 
Наразі службовій особі повідомлено про підозру в інкримінованому злочині. Вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу. 
 
У зв’язку з тим, що її спільниця наразі перебуває на тимчасово окупованій території Донеччини, вживаються необхідні заходи щодо заочного повідомлення про підозру та подальшого оголошення правопорушниці у розшук.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими Маріупольського РУП  Головного управління Нацполіції в Донецькій області за оперативного супроводу Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю ГУ  СБУ в Донецькій та Луганській областях.
 
Відділ інформаційної політики
            Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1340