Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.09.2021

У Маріуполі на отриманні неправомірної вигоди викрито керівника держпідприємства (ФОТО)

За процесуального керівництва Маріупольської окружної прокуратури службову особу одного з державних підприємств Донецької області викрито на одержанні неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення посадовою особою органу місцевого самоврядування (ч. 3  ст. 369-2 КК України).
 
    
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 42-річний керівник держаного підприємства вимагав від мешканця м. Маріуполя неправомірну вигоду у розмірі 7 тис доларів США. За вказану суму правопорушник обіцяв вплинути на голову однієї з селищних рад Маріупольського району щодо вирішення  питання  передачі в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення площею 10 га.
 
    
 
Під час отримання частини неправомірної вигоди у сумі 3,5 тис доларів зловмисника викрито.
 
Наразі службовій особі повідомлено про підозру в інкримінованому злочині. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими Маріупольського РУП  Головного управління Нацполіції в Донецькій області за оперативного супроводу Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю ГУ  СБУ в Донецькій та Луганській областях.
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 
 
 

кількість переглядів: 1232