Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.11.2021

Без права внесення застави: винуватець ДТП, у якому загинула 4-річна дівчинка, очікуватиме на вирок суду під вартою (ФОТО)

За клопотанням Донецької обласної прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 33-річному мешканцю смт. Володимирівка, який обґрунтовано підозрюється у порушенні правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть дитини (ч. 3 ст. 286-1 КК України).
Нагадаємо, 31 жовтня 2021 року, о 12:45, водій мотоцикла «Днепр-11», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, без водійського посвідчення рухався по проїжджій частині в напрямку кар’єра, розташованого на території с. Володимирівка Волноваського району. Разом із ним у бічному причепі мотоциклу перебували жінка та три її доньки.
 
    
 
Не впоравшись із керуванням, чоловік виїхав за межі дороги. Внаслідок ДТП матір та двоє дітей отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та доставлені до лікарні, а 4-річна дівчинка загинула на місці.
 
 Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУ НП в Донецькій області.
 
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 942