Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2021

Фальсифікат майже на 2 млн грн – у Слов’янську виявлено склад тютюнових виробів без марок акцизного податку (ФОТО)

Під процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання з метою збуту, транспортування та зберігання з цією метою, а також збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів (ч. 1 ст. 204  КК України).
Досудовим розслідуванням встановлено, що 48-річна мешканка м. Слов’янська зберігала у власному домоволодінні контрафактні тютюнові вироби відомих марок. У подальшому правопорушниця збувала цигарки сумнівної якості на території Донецької області з власного автомобіля.
 
    
 
У ході проведених санкціонованих слідчим суддею обшуків у домоволодінні виявлено та вилучено понад 40 тисяч пачок фальсифікованих тютюнових виробів без марок акцизного податку України. За попередніми даними, вартість вилучених підакцизних товарів складає майже 2 млн грн.
 
    
 
Наразі вирішується питання щодо призначення судових експертиз.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУНП в Донецькій області за оперативного супроводу ГУ СБУ України в Донецькій та Луганській областях, а також Краматорського прикордонного загону Східного регіонального управління Держприкордонслужби.
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1225