Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.12.2021

Збирав дані та воював проти ЗСУ в районі Дебальцевого – розвіднику НЗФ РФ заочно повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури 45-річному мешканцю Василівського району Дніпропетровської області заочно повідомлено про підозру в участі у терористичній організації (ч. 1 ст. 258-3 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що з 2014 року по теперішній час чоловік перебуває у складі розвідувальної роти 1-го мотострілецького батальйону 3-ї окремої бригади 1-го Армійського корпусу так званого Міністерства оборони «ДНР» на посаді старшого розвідника.
 
Під час дислокації зазначеного незаконного збройного формування на околиці м. Горлівки зловмисник здійснював розвідувальні виходи та брав участь у бойових діях проти Збройних сил України в районі селища Логвинове, міст Вуглегірськ та Дебальцеве.
 
Окрім цього, до обов’язків бойовика входить спостереження і фіксація ділянок фронту, на яких ведуться бойові дії, охорона спеціалістів технічної розвідки та об’єктів інфраструктури, захоплених окупаційною владою РФ. 
 
Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом 2 управління (з дислокацією у м. Маріуполь) ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.
 
Відділ інформаційної політики
                                                                                         Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1189