Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.12.2021

Скористався відсутністю дружини – чоловіку повідомлено про підозру у зґвалтуванні падчерки

За процесуального керівництва Краматорської окружної прокуратури 34-річному чоловіку повідомлено про підозру у зґвалтуванні неповнолітньої особи (ч. 3 ст. 152 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у ніч на 19 грудня 2021 року  раніше судимий мешканець м. Дружківки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, скористався тим, що дружина затримується в гостях у своєї подруги, прийшов до кімнати, де спала його 15-річна падчерка та зґвалтував її. 
 
Про те, що сталось, дівчинка розповіла матері, яка одразу зателефонувала до поліції. Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України.
 
Наразі проводяться першочергові слідчі дії, призначено низку судових експертиз та вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом відділу поліції №1 Краматорського районного управління ГУНП в Донецькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1676