Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.02.2022

Без права на заставу – прокуратура домоглась арешту чоловіка, який підозрюється у вбивстві 3-річної дитини

За клопотанням Покровської окружної прокуратури Мар’їнський районний суд Донецької області обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу 29-річному мешканцю м. Курахове, який підозрюється у  скоєнні умисного вбивства малолітньої дитини (п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України).
Нагадаємо, 24 січня 2022 року чоловік перебував вдома зі своєю співмешканкою та трьома малолітніми дітьми.  Близько 22:00 він взяв за руки 3-річного хлопчика, який з народження був особою з інвалідністю та не міг самостійно рухатись, та став примушувати його ходити.
 
Під час таких «занять» дитина стала плакати, після чого підозрюваний побив її руками по всьому тілу, спричинивши чисельні тілесні ушкодження, від яких хлопчик помер.
 
Рано вранці зловмисник поклав тіло малечі у сумку, відніс до покинутої ділянки садового товариства, розташованого за 2 кілометри від будинку, де закопав.
 
2 лютого 2022 року про зникнення одного з онуків правоохоронців повідомила його бабуся. За результатами судово-медичної експертизи, хлопчик помер внаслідок тупої травми голови з крововиливом під тверду мозкову оболонку.
 
Досудове розслідування триває.
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
               

кількість переглядів: 1211