Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.02.2022

Хабар за нескладання адміністративного протоколу – повідомлено про підозру двом патрульним (ФОТО)

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури двом працівникам сектору реагування патрульної поліції ВП № 1 Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 368 КК України).
Досудовим розслідуванням встановлено, що 26 серпня 2021 року 23 та 24-річний правоохоронці під час патрулювання вулиць м. Дружківки зупинили автомобіль ВАЗ 2109.
 
 
У ході перевірки документів у водія, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. За нескладання адміністративного протоколу поліцейські запропонували чоловіку надати їм неправомірну вигоду у розмірі 15 000 грн.
 
Проте, вказаної суми у чоловіка не було, тож правоохоронці отримали від нього 10 000 грн.
 
На теперішній час вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими ТУ ДБР, розташованого у м. Краматорську за оперативного супроводу ГУ СБУ у Донецькій та Луганській областях.
 
Нагадаємо, у вересні 2021 року було викрито аналогічний випадок. Двоє патрульних віком 36 та 40 років у ході патрулювання вулиць м. Дружківки зупинили автомобіль та під час перевірки документів у водія, помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. За не складання адміністративного протоколу поліцейські вимагали у чоловіка неправомірну вигоду у розмірі 15 000 грн.
 
Відділ інформаційної політики
  Донецької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 2812