Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.03.2022

Криваве «визволення» - зростає кількість мирних донеччан, поранених російськими окупантами

За процесуального керівництва Волноваської, Покровської та Бахмутської окружних прокуратур здійснюється досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

За даними слідства, збройні сили рф 12 добу поспіль продовжують криваву військову агресію на території України і, зокрема, Донецької області, вбиваючи мирних мешканців та нехтуючи будь-якими прийнятими у цивілізованому світі нормами міжнародного гуманітарного права.
 
5 березня 2022 року під час обстрілу ворожими підрозділами м. Волноваха отримали поранення 2 місцевих мешканців. До Курахівської міської лікарні доставлено ще двох постраждалих з селищ Валер’янівка та Зачатівка Волноваського району.
 
У Покровську чоловік отримав тяжкі травми, підірвавшись на вибуховому пристрої, який залишився на залізничному полотні після авіаційної атаки ворога. А 6-7 березня 2022 року список жертв російських «визволителів» доповнився ще двома чоловіками, доставленими у лікарні Донеччини після обстрілів м. Попасна Луганської області.
 
Відомості щодо інших постраждалих від російських окупантів наразі уточнюються.
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 2844