Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.03.2023

Вбили одну людину та поранили чотирьох – прокурори фіксують наслідки чергових обстрілів Донеччини (ФОТО)

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюються досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 11 березня 2023 року збройні сили РФ здійснили серію ударів зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню «Ураган» по м. Костянтинівці, селам Миколаївці Краматорського району та Максимільянівці Покровського району.  
 
             
 
В результаті влучань по житлових кварталах загинув 52-річний чоловік та ще четверо громадян віком від 42 до 62 років отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. На даний час їм надається кваліфікована медична допомога, один з поранених чоловіків перебуває у критичному стані.
 
      
 
Крім того, в епіцентрах атак окупантів опинились приватні та багатоквартирні житлові будинки, деякі оселі вигоріли вщент. Зазнали значних руйнувань і пошкоджень господарські споруди, транспортні засоби та об’єкти цивільної інфраструктури. 
 
      
 
Прокурори продовжують вживати всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ.
 
            
 
Досудові розслідування тривають.
 
Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину РФ, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua.
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1053