Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.04.2023

Не зійшлись на вартості бензину – за умисне вбивство мешканець Дружківки проведе дев’ять з половиною років за ґратами (ФОТО)

За підтримання публічного обвинувачення прокурорів Краматорської окружної прокуратури ухвалено вирок чоловіку за скоєння умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). Його засуджено до 9 років 6 місяців позбавлення волі.

Прокурорами у суді встановлено, що 9 квітня 2022 року 31-річний мешканець м. Дружківки, раніше неодноразово судимий за крадіжки й шахрайство, домовився зі своїм знайомим про надання йому у користування автомобілю марки «ВАЗ-21104» для евакуації родини.
 
 
Наступного дня він прийшов до його квартири та приніс із собою на продаж каністру бензину. Покупати пальне за запропонованою ціною господар відмовився, через що між чоловіками виникла сварка. Гість наніс власнику квартири 10 ударів по голові молотком. Від отриманої відкритої черепно-мозкової травми 50-річний потерпілий помер на місці.
 
Після цього засуджений на автомобілі потерпілого поїхав з міста разом із своєю співмешканкою, а вже 11 квітня 2022 року правоохоронці затримали його у м. Києві.
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 
 
•          Facebook: https://www.facebook.com/don.gp.gov.ua 
•          Telegram: https://t.me/Donetsk_obl_prokuratura

кількість переглядів: 1009