Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.07.2013

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом аварії на шахті у Макіївці

За фактом аварії на шахті “Щегловська-Глибока” відкрито кримінальне провадження. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

“Встановлено, що 13 липня близько 23.20 на шахті „Щегловська-Глибока“ в Макіївці під час проведення буровибухових робіт стався раптовий викид метану без подальшого горіння. У цей час під землею перебувало 133 гірники.

В даний час виявлено тіло майстра-підривника шахти 1963 народження. Ще двоє гірників 1973 і 1962 року народження з отриманими травмами доставлені до лікувального закладу Донецька”, — йдеться у повідомленні.

Факт аварії занесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією ч.2 ст.272 “Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що призвело до загибелі людей” КК України. Слідство проводять органи міліції. Прокуратура Червоногвардійського району Макіївки здійснює процесуальне керівництво розслідуванням.

УНН
http://www.unn.com.ua/uk/news/1231137-prokuratura-vidkrila-kriminalne-provadzhennya-za-faktom-avariyi-na-shakhti-u-makiyivtsi?_part=main&_print=1

кількість переглядів: 75955