Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.01.2020

За надання наркозалежним особам приміщення для організації притону чоловіка засуджено до 3 років за гратами

    

Три роки позбавлення волі визначив Красноармійський міськрайонний суд Донецької області у якості покарання зловмисникові, який скоїв кримінальні правопорушення, передбачені  ч.1 ст.317 (надання приміщення для незаконного виготовлення, вживання наркотичних засобів) та ч.3 ст.15, ч.ч.1,2 ст.185 (таємне викрадення чужого майна, вчинене повторно), КК України.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що у березні 2019 року 38-річний мешканець м. Новогродівки добровільно надав приміщення своєї квартири особам, які займались незаконним виготовленням та вживанням наркотичних засобів. Крім того, упродовж березня – травня 2019 року власник створеного таким чином притону скоїв 4 крадіжки з продуктових магазинів та приватних помешкань у Новогродівці та Покровську, заволодівши чужим майном , а саме: побутовою технікою та продуктами харчування.
 
Суд погодився з ґрунтовними доказами публічного обвинувачення, яке підтримувала Красноармійська місцева прокуратура, та виніс обвинувальний вирок, яким призначив засудженому покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 804