Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.05.2013

Прокуратурою міста Маріуполя ініційовано проведення перевірок узбережжя Азовського моря

  

Про це, під час міжвідомчої наради, участь у якій прийняли керівники правоохоронних та контролюючих органів, повідомив прокурор міста Маріуполя Сергій Резницький.
Головним на порядку денному стало питання організації перевірок дотримання вимог законодавства при наданні у власність і користування земель прибережних захисних смуг уздовж Азовського моря, використання і забудови прибережних територій, а також законності судових рішень з цих питань і їх виконання.
Прокуратура Маріуполя не залишається осторонь від проблем, які склалися в місті та в межах своєї компетенції тримає на контролі питання землекористування як прибережної захисної смуги Азовського моря так і земель, що безпосередньо межують з нею, - підкреслив у своєму виступі Сергій Резницький. Прокуратурою міста організовані та проводяться перевірки узбережжя Азовського моря. Дано доручення контролюючим органам перевірити усі об'єкти, розташовані на прибережній території.
За підсумками міжвідомчої наради прийнято постанову, в котрій позначені завдання для кожного контролюючого органу та строки їх виконання. За результатами чого буде дана оцінка роботі кожного контролюючого органу.
Прес-служба прокуратури м. Маріуполь

кількість переглядів: 75274