Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.05.2013

На пляжах Маріуполя демонтовані МАФи

  

У Приморському та Орджонікідзевському районах міста Маріуполя продовжуються перевірки забудови узбережжя Азовського моря.
На цей раз у полі зору учасників рейду опинився пляж в селищі Піщане Приморського району Маріуполя, а особливо територія біля так званого кооперативу «Ялик».
«Основна задача, яку прокуратура міста ставить перед контролюючими органами сьогодні - це очищення прибережної зони від усіх незаконно встановлених об’єктів, - підкреслює старший прокурор прокуратури міста Маріуполя Іван Скрипка. - Крім того нами будуть встановлені основні причини, з яких така робота не проводилась досі, а також надана оцінка діям кожного відповідного органу.»
Загалом з пляжної зони селища Піщане працівниками комунальних служб під керівництвом представників прокуратури планується поступово демонтувати близько десяти незаконно встановлених МАФів.
«Ті об’єкти, які піддаються транспортуванню, за допомогою важкої техніки вивозяться з території пляжу вже сьогодні. А більш об’ємні споруди доведеться розбирати частинами вручну, оскільки на деяких ділянках прибережної зони унеможливлюється під’їзд будь-якої техніки»,- зауважив Іван Скрипка, старший прокурор прокуратури міста Маріуполя.
Окрім об’єктів малих архітектурних форм, органами прокуратури приділяється увага і тим перепонам, які перешкоджають вільному доступу на пляжі. Так, наприклад, одну з вулиць у Маріуполі біля пляжу взагалі було перекрито шлагбаумом та забороненим знаком. Як виявилося в результаті перевірки, дані об’єкти розташовувалися на цій території незаконно та на вимогу прокуратури міста їх демонтували.
Комплексні прокурорські перевірки стану дотримання законодавства в частині надання у власність та користування земель прибережної смуги Азовського моря продовжуються.
Прес-служба прокуратури м. Маріуполя

кількість переглядів: 74988