Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.06.2013

Прокурор Донецької області провів особистий прийом у слідчому ізоляторі

  

Прокурор області Олег Сюсяйло провів виїзний прийом громадян у Донецькому слідчому ізоляторі. Організацією наглядової діяльності за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян в органах прокуратури займається безпосередньо прокурор області.

За дві години спілкування керівник обласного апарату прокуратури регілгну особисто прийняв заяви, які надійшли від ув’язнених та засуджених та опрацював усі запити і скарги, що надійшли від них.

У переважній більшості, питання з якими звертались до прокурора області стосувались нових норм КПК, які регламентують строки розгляду кримінальних проваджень, роз’яснень порядку умовно-дострокового звільнення, а також комунально-побутових проблем.

Прокурором області надані відповідні роз’яснення вимог чинного законодавства. З питань, що неможливо було вирішити одразу у в’язнів прийняті звернення. Керівництву прокуратури доручено провести ретельні перевірки кожного з наведених доводів та доповісти прокурору області особисто.



                                                                                      Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 75505