Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.07.2013

Завершено розслідування за фактом зникнення майна донецької залізниці

   

Краснолиманською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері спрямовано до суду обвинувальний акт стосовно залізничника, який завдав збитків держпідприємству у розмірі понад 2 млн. грн.

В ході досудового розслідування встановлено, що майстер з обліку матеріалів верхньої будови колії протягом 2011-2012 років, порушуючи службову інструкцію, не проводив кількісного обліку матеріалів колії та металобрухту. З вини даного працівника не було враховано 76 найменувань деталей і матеріалів, що перебувають на балансі Донецької залізниці. В результаті недбалих дій залізничника збиток, заподіяний держпідприємству, склав понад 2 млн. гривень.

«Стосовно робітника залізниці було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.367 КК України (службова халатність). На даний момент розслідування завершено. Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом спрямовані до суду для розгляду по суті. Санкція інкримінованої статті передбачає до 5 років позбавлення волі», - повідомила старший прокурор Краснолиманської прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Маріна ДЗЮБА.
Прес-служба прокуратури м. Краматорська

кількість переглядів: 75688