Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2013

У Слов'янську дві фірми завдали держбюджету збитків у розмірі 177 тис. грн.

  

За поданням прокуратури трьох посадових осіб міської ради притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Слов'янська міжрайонна прокуратура провела перевірку використання бюджетних коштів відділом освіти міської ради.

Встановлено, що в ході виконання бюджетної програми «Будівництво, реконструкція і ремонт об'єктів соціальної та іншої інфраструктури» у вересні і жовтні 2012 року відділом освіти були підписані договори з приватними організаціями на ремонт двох шкіл міста (передбачалися ремонт фасадів, заміна вікон і дверей, утеплення будівель). Розрахункова сума ремонтних робіт склала близько півтора мільйони гривень.

Згідно умов договорів підряду, двом підприємствам була перерахована передоплата у розмірі 285 тис. грн. та 284 тис. грн. відповідно. Проте, заплановані цими коштами роботи не виконані до теперішнього часу.

В результаті недодержання підрядчиками вимог бюджетного законодавства до державного бюджету не повернено майже 200 тис. грн.

«Слов'янською міжрайонною прокуратурою внесені позови до Господарського суду Донецької області про стягнення з підрядчиків заборгованості. На сьогоднішній день один з позовів, на 39 тис. грн., задоволений в повному обсязі, другий знаходиться на розгляді в суді.

За поданням прокуратури за порушення бюджетного законодавства три посадові особи Слов'янської міської ради притягнені до дисциплінарної відповідальності», - повідомив старший прокурор Слов'янської міжрайонної прокуратури Олександр БАКУМЕНКО.
Прес-служба прокуратури м. Краматорська

кількість переглядів: 75008