Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.08.2013

У Краматорську засуджено вбивцю дитини-інваліда

  

Міський суд Краматорська підтримав позицію державного обвинувачення і засудив чоловіка до довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, 32-річний місцевий житель 1 лютого 2013 року вбив 8-річного сина своєї співмешканки, хворого на важку форму дитячого церебрального паралічу. За результатами судово-медичної експертизи, дитині було завдано понад 20 ударів по життєво важливих частинах тіла, від яких він помер на місці.

«При визначенні покарання судом враховано, що підсудний скоїв особливо тяжкий злочин, знаходячись в стані алкогольного сп'яніння, а також маючи непогашену судимість (у 2004 році був засуджений до 7 років позбавлення волі за ч.2 ст.121 КК України за спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть), стосовно малолітньої дитини-інваліда. Чоловік не визнав своєї провини і в скоєному не розкаявся.

Після всебічного дослідження доказів у справі його вина в скоєнні злочину, передбаченого п.2 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство малолітньої дитини) була повністю доведена.

Суд погодився з позицією державного обвинувачення і засудив краматорчанина до довічного позбавлення волі», - повідомив старший прокурор прокуратури м. Краматорська Роман КАБАЦЬКИЙ.
Прес-служба прокуратури м. Краматорська

кількість переглядів: 74891