Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2013

В Маріуполі засуджено митника за отримання 9 500 гривень

   

Вироком Приморського районного суду міста Маріуполя головного інспектора Східної митниці визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) КК України.

Нагадаємо, наприкінці травня прокуратурою міста Маріуполя спільно зі співробітниками СБУ України в Донецькій області задокументовано факт одержання інспектором Східної митниці неправомірної вигоди у розмірі 9 500 гривень. Під час слідства, яке проводилося прокуратурою міста Маріуполя встановлено, що працівник митниці вимагав цю суму за не складання протоколів про порушення митних правил під час перевезення через кордон автомобілів.

В ході досудового розслідування, між прокурором та підозрюваним було укладено угоду про визнання винуватості. Вироком суду чоловіка визнано винним і засуджено до штрафу з позбавленням права займати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій в органах державної влади, місцевого самоврядування, на державних чи комунальних підприємствах, в установах чи організаціях.

                                                                                               Прес-служба прокуратури м. Маріуполя

кількість переглядів: 1432