Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.10.2013

У Маріуполі розкрито подвійне умисне вбивство

   

Підозрюваного у вбивстві подружньої пари в Приморському районі міста Маріуполя взято під варту.

За результатами дій, які були скоординовані групою процесуальних керівників Приморської районної прокуратури, працівникам органів внутрішніх справ впродовж двох діб вдалось  встановили особу чоловіка, який підозрюється у скоєнні вбивства чоловіка та жінки, яке сталося 7 жовтня 2013 року у Приморському районі міста Маріуполя.
Ним виявився місцевий мешканець, якого із загиблими пов’язували матеріальні зобов’язання. А саме чоловік був винен покійному гроші. За версією слідства, саме через небажання повертати борг, підозрюваний скоїв вбивство чоловіка та його дружини, завдавши кожному більше десяти ударів ножем. Після чого намагався приховати свій злочин влаштувавши у будівлі пожежу.

Наразі підозрюваному обрана запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому пред’явлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого п.1ч.2ст.115 (умисне вбивство двох або більше осіб) КК України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі від 10 до 15 років позбавлення волі, або довічне ув’язнення.

Досудове розслідування триває, його проводить Приморський РВ Маріупольського МУ ГУМВС України в Донецькій області. Процесуальне керівництво розслідуванням здійснює прокуратура Приморського району Маріуполя. Хід розслідування також перебуває на контролі прокуратури області.

                                                                                                                 Прес-служба прокуратури м. Маріуполя

кількість переглядів: 1588