Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.10.2013

У прокуратурі Маріуполя відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів

      

У прокуратурі міста пройшла координаційна нарада керівників правоохоронних органів під головуванням прокурора міста Сергія Резницького з порядком денним: «Про стан роботи правоохоронних органів міста Маріуполя щодо боротьби та протидії злочинності профілактики тяжких та особливо тяжких злочинів проти життя, здоров’я особи та власності, захисту конституційних прав потерпілих від злочинних посягань та боротьби з корупцією».
У заході взяли участь: прокурори районів, керівники органів Внутрішніх справ у місті Маріуполі, правоохоронних органів, а також представники органів місцевого самоврядування.
Як зазначив прокурор міста Маріуполя Сергій Резницький, за 9 місяців поточного року у місті досягнуто певних позитивних зрушень щодо протидії злочинності і корупції в умовах дії нового кримінального процесуального законодавства. Зокрема, уповільнились темпи росту загальної злочинності, у тому числі умисних вбивств, розбійних нападів та грабежів.
«Проте, незважаючи на досягнуті результати, залишається ще багато проблемних питань, - підкреслив Сергій Резницький. - Серед яких зростання кількості злочинів у громадських місцях та вчинених раніше судимими особами. Також викликає стурбування зниження ефективності оперативно-розшукової діяльності правоохоронних органів по виявленню економічних злочинів, злочинів з ознаками корупції, а також пов’язаних з незаконним обігом наркотиків.
За результатами координаційної наради, її учасники обговорили шляхи вирішення наявних проблем та визначили заходи, спрямовані на покращення криміногенної обстановки в місті.
                                                                                                            Прес-служба прокуратури м. Маріуполя


кількість переглядів: 1496