Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.12.2013

Розпочато розслідування за фактом втрати більше 6 мільйонів гривень бюджетних коштів

  

Прокуратурою міста Макіївки проведено перевірку у Макіївській міській раді під час якої виявлені грубі порушення у надходженні коштів до місцевого бюджету.
Замовник, який мав намір забудувати земельної ділянки у місті, був зобов’язаний взяти участь у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктур міста. Для цього повинен складатися відповідний договір. Проте, одне з приватних підприємств, побудувавши у місті комплекс, порушило містобудівне законодавство, завдавши шкоди інтересам територіальної громади.
«Товариство проігнорувало вимоги міської ради про необхідність укладання договору про участь у розвитку інфраструктури міста, внаслідок чого до бюджету не надійшло 6,3 мільйона гривень - саме такий розмір пайової участі підприємство повинно було сплатити до бюджету міста, - повідомила старший прокурор прокуратури м.Макіївки Галина Ніжнік.
За фактом порушення товариством чинного законодавства розпочато кримінальне провадження. Відповідні дані занесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією за ч.2 ст.367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) КК України. Досудове розслідування проводиться органами міліції, процесуальне керівництво здійснює прокуратура Совєтського району міста Макіївки.
 
                                                                                                         Прес-служба прокуратури м.Макіївка

кількість переглядів: 1339