Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.03.2014

У Новоазовську на отриманні неправомірної вигоди викрито співробітницю реєстраційної служби

          

За свої послуги службова особа вимагала від 200 до 1500 гривень.
Встановлено, що співробітниця одного з відділів, який надає адміністративні послуги у Новоазовському районі регулярно отримувала від клієнтів неправомірну вигоду за надання своїх послуг.
«Так, протягом січня та лютого поточного року до посадової особи зверталися фізичні особи та представники суб’єктів господарювання для реєстрації прав власності на нерухоме майно (отримання відповідних витягів з Державного реєстру речових прав), а також для внесення змін, пов’язаних із підприємницькою діяльністю. За ці послуги співробітниця реєстраційної служби вимагала додаткову плату. Розмір неправомірної вигоди становив від 200 до 1500 гривень, в залежності від виконаної роботи та матеріального становища особи», - повідомив прокурор Новоазовського району Донецької області Сергій ЗАВАЛЬКО.
На даний час вказаній особі повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди посадовою особою, яка займає відповідальне становище) КК України. Досудове розслідування проводить слідчій відділ Новоазовського РВ ГУМВС України в Донецькій області. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює прокуратура Новоазовського району. Під час досудового розслідування перевіряться причетність інших посадових осіб реєстраційної служби до вчинення аналогічних правопорушень.

                                                                                                           Прес-служба прокуратури м. Маріуполя

кількість переглядів: 1018