Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.03.2014

За фактом злісного невиконання обов’язків по догляду за дитиною розпочато розслідування

         

Прокуратурою Куйбишевського району м. Донецька проведено перевірку додержання вимог законодавства України у сфері захисту прав дітей.
В ході перевірки встановлена сім’я, у якій мати неповнолітньої злісно не виконує обов’язки по догляду за 7-мі річною дитиною, зловживає спиртними напоями, вихованням та утриманням доньки не займається. На протязі тривалого часу жінка не піклувалась про фізичний, духовний та моральний розвиток своєї дитини.
«Встановлено, що у неповнолітньої рівень інтелектуального розвитку та комунікативні навички не відповідають віковій нормі, мають місце ознаки відставання, які пов’язані з невиконанням батьківських обов’язків матір’ю дитини, що свідчить про наявність в її діях ознак злочину, передбаченого ст. 166 (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною) КК України. Наразі дитина переведена до спеціального закладу. Органами міліції проводиться розслідування за фактом невиконання обов’язків по догляду за дитиною», - зазначив прокурор Куйбишевського району м. Донецька Олександр М’ясоєдов.

                                                                                                            Прес-служба прокуратури м. Донецька

кількість переглядів: 1708