Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.03.2016

У Маріуполі прокуратура обвинувачує лікарку у службовій підробці

т

Маріупольською місцевою прокуратурою № 2 затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно завідувачки однієї з міських лікарень у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.
 
«Досудовим розслідуванням встановлено, що завідувачка дитячого стаціонарного відділення однієї з лікарень місті Маріуполя в період епідемії грипу видала державному службовцю одного з Управлінь пенсійного фонду України завідомо підроблений офіційний документ – лист тимчасової непрацездатності, який остання використала для звільнення від роботи», - повідомив прокурор Маріупольської місцевої прокуратури №2 Євген Даглі.      
           
        
Крім того, відносно держаного службовця Управління пенсійного фонду України внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченого ч.4 ст. 358 (підроблення, збут чи використання документів, печаток, штампів та бланків)КК України за фактом використання завідомо підробленого документа.
 
Досудове розслідування триває.   
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1049