Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.03.2016

У Добропільському районі до відповідальності за адміністративне корупційне правопорушення притягнуто депутата сільської ради

и

Добропільським міськрайонним судом розглянуто протокол Костянтинівської місцевої прокуратури про вчинення посадовцем однієї із сільських рад Добропільського району адміністративного корупційного правопорушення.
 
Встановлено, що секретар сільської ради, будучи депутатом сільської ради, не повідомила колег-депутатів про виникнення у неї конфлікту інтересів під час здійснення депутатських повноважень і  неодноразово на сесіях голосувала за виділення їй грошових коштів у якості премій.
 
Прокуратурою стосовно посадовця було складено та спрямовано до суду протокол за ст. 172-7 (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів) Кодексу України про адміністративні правопорушення. На даний  час протокол розглянуто, жінку притягнуто до адміністративної відповідальності.
 
Відомості щодо вказаної  посадової особи будуть внесені до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення.
 
 
Прес-служба Краматорської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1116