Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.04.2016

У Слов’янську розслідується кримінальне провадження за фактом привласнення державних коштів

м

Слов’янською місцевою прокуратурою контролюється хід розслідування кримінального провадження за фактом привласнення державних коштів підрядною організацією, яка ремонтує дитячий садок.
 
Встановлено, що у вересні 2015 року за результатами конкурсних торгів між комунальним підприємством «Слов’янське управління капітального будівництва» Слов’янської міської ради та приватним підприємством укладено договір про виконання капітального ремонту ясла-садка № 26. Загальна сума договору склала близько 3,5 мільйонів гривень.
 
Проте, всупереч умовам договору, в зазначений строк ремонтні роботи виконані не були. Крім того, за попередніми підрахунками, виявлено факт завищення підрядником вартості виконаних робіт та їх обсягів на суму понад 150 тис грн.
 
За фактом завдання шкоди інтересам держави у лютому поточного року внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2   ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.
 
Досудове розслідування триває.
 
 
Прес-служба Краматорської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1382