Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2016

У Торецьку, за дорученням прокуратури, перевіряється якість організації харчування у навчальних закладах

и

У зв’язку з публікацією в мережі Інтернет відомостей про можливе порушення санітарно-епідеміологічних норм під час організації харчування дітей в закладах освіти м.Торецька, Костянтинівською місцевою прокуратурою ініційовано проведення відповідних перевірок. 
 
За результатами перевірки загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів Торецької міської ради підстав для внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.325 КК України, тобто за фактом порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням, не встановлено.
 
Разом з тим, за порушення вимог наказів «Про організацію харчування» та «Про посилення заходів щодо запобігання епідемічним ускладненням пов’язаним із вживанням харчових продуктів», директора, двох кухарів та медичну сестру вказаного дитячого закладу притягнуто до дисциплінарної відповідальності.
 
Перевірка, за фактом можливого отруєння дитини в дошкільному навчальному закладі № 9 «Веселка» Торецької міської ради, на даний час триває. Рішення про наявність підстав для внесення відповідних відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань буде прийнято після отримання висновків спеціалістів Торецької міської філії державної установи «Донецький обласний лабораторний центр міністерства охорони здоров’я України».
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1046