Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.03.2017

У Маріупольському технологічному ліцеї підлітки спілкувалися із прокурором (ФОТО)

а

У вівторок, 21 березня, прокурор Кальміуського відділу Маріупольської місцевої прокуратури №2 радник юстиції Олена Єфімцева зустрілась з ліцеїстами Маріупольського технологічного ліцею. Тема зустрічі: «Злочинність серед неповнолітніх».
 
Під час спілкування прокурор розповіла ліцеїстам про окремі положення кримінального законодавства, навела приклади кримінальних правопорушень, які найчастіше скоюють підлітки, та розповіла про наслідки таких дій.
 
«Цим хлопцям та дівчатам сьогодні по 16-17 років. Вони повинні розуміти, що таке правопорушення та кримінальна відповідальність. Наводячи різноманітні приклади, ми можемо донести до них важливу інформацію, яка, сподіваюся, допоможе їм у майбутньому не оступитися, не скоїти злочину, задуматися над своїми вчинками», - підкреслює Олена Єфімцева.
 
Довідково: протягом 2016 року неповнолітніми на території Кальміуського району м. Маріуполя скоєно 27 кримінальних правопорушень (у 2015 – 32). Більшість злочинів скоєно неповнолітніми, які виховуються у сім’ях, що потрапили в складні життєві обставини. 
 
   
                            Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1024