Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.04.2017

У Маріуполі за клопотанням прокуратури заарештовано чоловіка, який під час сварки вбив сусіда (ФОТО)

м

Маріупольською місцевою прокуратурою №2 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за підозрою громадянина 1980 р.н. у вчиненні замаху на умисне вбивство двох осіб, тобто скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.15, п.1 ч.2 ст.115 КК України.
           
В ході розслідування встановлено, що вночі 3 квітня поточного року, підозрюваний вирішив розібратися з сусідами по під’їзду, які відзначали день народження та гучно слухали музику.
 
Взявши з собою кухонний ніж він пішов до сусідів. Там в процесі сварки, яка переросла в бійку, одного з сусідів він вбив, іншого – поранив. Злочинні дії підозрюваного були припинені жінкою померлого, яка почала бити його гантеллю, після чого зловмисник побіг додому, де і був затриманий співробітниками Лівобережного відділу поліції м. Маріуполя.
 
На даний час підозрюваний повністю визнає свою провину та активно сприяє слідству. Другий потерпілий перебуває в тяжкому стані у лікарні.
 
            У середу, 5 квітня, ухвалою Орджонікідзевського районного суду м. Маріуполя підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинений злочини йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1236