Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.12.2017

Краматорські прокурори привітали дітей з прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим (ФОТО)

 м

Напередодні новорічних та різдвяних свят керівник Краматорської місцевої прокуратури Костянтин Хорс, перший заступник прокурора Ярослав Косенков та заступники Аркадій Мєшков і Максим Садовий привезли подарунки 34 дітям, які тимчасово, за складних життєвих обставин,  перебувають у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей Служби у справах дітей Краматорської міської ради та позбавлені можливості провести ці чарівні свята у колі своєї родини. 
 
Спілкування з вихованцями закладу виявилось доволі теплим і сердечним, сповненим радості, співчуття та підтримки. Наймолодших діток гості застали саме за смачним обідом, який на прохання малюків із задоволенням розділив з ними Костянтин Хорс.
 
Під час екскурсії, яку провела директор Центру Тетяна Вернигора, прокурори завітали до складських приміщень, кухні, спальних, учбових та ігрових кімнат.
 
«Дуже приємно бачити, з якою турботою та любов’ю персонал ставиться до своїх вихованців, як горять очі у діток, які за різних причин покинули рідні оселі та опинились у цьому закладі. Приємно почути, що багато з цих малюків тільки тут почали усміхатись.  І я впевнений, що ми – дорослі, будемо докладати максимум зусиль для того, щоб із цих діток виросли справжні достойні громадяни нашої прекрасної країни», - підкреслив Костянтин Хорс.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1217