Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.02.2018

У Волноваському районі прокурори розповіли школярам про особливості роботи у прокуратурі

                   

Волноваською місцевою прокуратурою у Вугледарському навчально-виховному комплексі «Політехнічний ліцей – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» а також у навчальних закладах Нікольського району проведено зустрічі із учнями 6-11 класів.
 
Під час спілкування із школярами розказано про загальні засади роботи прокурора, особливості та специфіку професії, функції прокуратури а також роль прокуратури у суспільстві.
 
Крім того учні ознайомлені з відповідальністю неповнолітніх за скоєнні правопорушення, про наслідки насильства у шкільному колективі і за його межами, про етикет спілкування в Інтернеті.
  
 
Учні та педагоги проявили зацікавленість, про що свідчить їх висока активність в обговоренні питань, які висвітлювалися. Прокурорам задані питання і отримані на них ґрунтовні відповіді.
 
По закінченню зустрічі, були досягнуті головні цілі поставлені перед початком заходу. Присутні висловили прокурорам подяку за проведену бесіду та побажали проведення систематичних зустрічей пов’язаних з діяльністю прокуратури.
 
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 988