Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.04.2018

У Маріуполі проведено круглий стіл з питань проведення публічних закупівель в електронній системі ProZorro

  

Маріупольською місцевою прокуратурою №1 проведено круглий стіл на тему: «Актуальні питання додержання вимог законодавства у бюджетній сфері під час проведення публічних закупівель в електронній системі ProZorro: типові правопорушення та методи реагування».
 
Одним з головних учасників заходу стала організація Transparency International Україна - ключовий партнер держави при запуску реформи публічних закупівель, яка після передачі ProZorro державі зосередилася на моніторингу закупівель в системі, створивши для цього портал Dozorro.
 
   
Представник вказаної організації надав практичні поради у користуванні системами Dozorro, bi prozorro під час аналітики системи закупівлі та виявлення порушень під час проведення закупівель.
 
Заступник голови правління Громадської організації «Платформа Громадський Контроль» Денис Селін,  який брав участь у заході, зосередився на обговоренні питання взаємодії з правоохоронними органами, поділився практикою виявлення громадською організацією порушень під час моніторингу держзакупівель.
 
Фахівці Донецького обласного відділення Антимонопольного комітету України та Управління Східного офісу Держаудитслужби в Донецькій області поділилися з учасниками круглого столу особливостями державного контролю щодо виявлення порушень у сфері держзакупівель в умовах законодавчих змін.
Зокрема були запрошені представники Маріупольського державного університету та Донецького юридичного інституту МВС України.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області        

кількість переглядів: 1033