Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.05.2018

Керівництво місцевої прокуратури провело прийом засуджених у Селидівській виправній колонії (ФОТО)

  

Заступник керівника Красноармійської місцевої прокуратури Валерій Щербаков відвідав Селидівську виправну колонію №82 та перевірив стан дотримання конституційних прав засуджених осіб, які утримуються в установі.
 
У супроводі начальника виправної колонії заступник керівника місцевої прокуратури здійснив обхід території та корпусів установи, в т.ч. житлових приміщень, їдальні, сектору для тримання засуджених до довічного позбавлення волі, а також медичної частини. Валерій Щербаков провів особистий прийом засуджених, цікавився умовами їх перебування в установі, а саме – умовами праці, дозвілля, а також організацією харчування та медичного забезпечення.
  
Всього на прийом до заступника керівника Красноармійської місцевої прокуратури звернулося 11 осіб. На всі запитання засуджених прокурор дав змістовні роз´яснення.  Окремі питання стосувалися забезпечення соціальних виплат та належної медичної допомоги, умовно-дострокового звільнення та можливості переведення до іншої установи відбування покарання.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області
   
                    
 

кількість переглядів: 1310