Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.10.2018

Прокурори обговорили питання представництва інтересів держави у суді в бюджетній сфері

    

У Волноваській місцевій прокуратурі відбулось семінарське заняття з підвищення професійного рівня прокурорів на тему «Проблемні питання та повноваження прокурора з представництва інтересів держави в суді у бюджетній сфері».
 
 
Відкриваючи семінар, заступник керівника Волноваської місцевої прокуратури Роман Авдан зазначив, що захист інтересів держави від неправомірних посягань у бюджетній сфері, зокрема при використанні бюджетних коштів, є пріоритетним напрямом діяльності прокуратури. І саме для   забезпечення належного рівня професійної підготовки прокурорських працівників у даній сфері на семінарське зайняття було запрошено заступника начальника управління казначейської служби у Волноваському районі Олену Лифенко, яка висвітлила питання повноважень органів казначейства України з контролю за дотриманням бюджетного законодавства.
 
Учасники семінару обговорили питання судової практики Верховного суду України у сфері державних закупівель та обмінялись думками щодо посилення ефективності роботи на цьому напрямку.
 
                           Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1149