Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.10.2016

У Маріуполі викрито елітний бордель, який працював у будинку культури (ФОТО)

В ніч з 4 на 5 жовтня представниками прокуратури Донецької області разом із співробітниками слідчого управління та управління кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області проведено санкціоновані обшуки в одному з будинків культури у Приморському районі міста Маріуполя, а точніше - у приміщенні, яке надавалося в оренду приватній особі.
 
Встановлено, що у вказаному приміщенні мешканка міста Маріуполя 1956 р.н., спільно з двома своїми доньками, організували елітний бордель, в якому надавалися послуги сексуального характеру іноземцям.
 
До зайняття проституцією вона залучала молодих жінок.
 
В ході обшуків у приміщенні борделю, який маскувався під нічний клуб, виявлено та вилучено грошові кошти, а також засоби контрацепції.
 
За даним фактом проводиться досудове розслідування. Дії правопорушників кваліфіковано за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи у зайняття проституцією) КК України.
 
Наразі вирішується питання про оголошення жінкам про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення. Слідчі дії тривають.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 4042